.

Termeni si conditii

Conditii de utilizare

Buna Ziua,

Utilizarea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www. ata-de-balotat.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele de mai jos.


1. Continut site

Permanent facem eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile au caracter informativ.

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata sau sa fie livrata la o data ulterioara.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stoc

Toate informatiile continute sunt proprietate a companiei glonos multicom s.r.l.

 

Declinarea responsabilitatii

Nu isi asumam responsabilitatea si nu putem fi facuta responabili pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Incearcam sa prezintam cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, pret), nu garantam ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. Glonos multicom S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Dispozitii finale

www.ata-de-balotat.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa .

 

2. Informatii comanda

Veti fi notificat telefonic sau prin e-mail in legatura cu stadiul comenzii dumneavoastra.

Preturile sunt exprimate in RON si calculate pe bobina sau rola.

 

3. Livrarea comenzilor

Livram produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmei de curierat Fan Courier sau prin Posta Romana.

La plasarea comenzii, cu livrare prin Fan Courier, aveti posibilitatea sa specificati un interval orar in care doriti sa fie livrate produsele. Un agent Fan Courier o sa va contacteze inainte de livrare.

Produsele mari se livreaza doar pana in fata domiciliului, curierul Fan Courier, nu este obligat sa-l duca pana la domiciliu (la etaj).

Intervalul orar de livrare a produselor prin Fan Courier este intre 09-17 luni-vineri si sambata intre 09-12.

La preluarea coletului este obligatia clientului de a verifica daca produsul corespunde cu cel comandat pe site.

Puteti deschide coletul doar dupa ce ati platit contravaloarea lui.

Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Trasportatorul si furnizorii nostrii nu accepta reclamatii ulterioare.

In cazul in care produsele nu corespund calitativ, exista urme, lovituri din cauza transporului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier.

In cazul in care ati ales plata ramburs curierul emite o chitanta pe aceasta suma. In cazul in care factura s-a facut pe firma, va rugam sa aveti in vedere ca si chitanta emisa de curier sa fie pe firma si nu pe numele persoanei de contact.

Preturile produselor afisate pe acest website nu includ costul de transport la client.

Costul de transport (pentru cazul livrarilor prin serviciu de curierat) este in sarcina clientului.

Pentru comenzile a caror cantitate depaseste 20 bobine, se va acorda transport gratuit. Comenzile care contin plase de balotat nu beneficiaza de transport gratuit.

Comenzile sub 300 lei datorita dimensiunii mari a bobinelor vor avea un cost de transport de 30lei/bobina. 

Comenzile intre 300lei si c.v. 20 bobine vor fii stabilite prin telefon.

La comenzile preluate din shworoom nu se calculeaza transport.

 

4. Modalitati de plata

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la ridicarea produselor de la showroom-ul www.ata-de-balotat.ro din Salonta str.7iunie1944, nr.:4 jud Bihor. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice / prin email a comenzii.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Glonos Multicom SRL, in urma confirmarii telefonice / prin email a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: Glonos Multicom SRL

Cont lei: IBAN RO15BTRL00501202G44363XX – Banca Transilvania – Sucursala Salonta

Cod unic RO22759568

R.C.: J05/2911/2007

Plata ramburs: pentru livrarea prin curier rapid sau Posta Romana

Plata in avans.

Clientii care refuza ridicarea coletelor, fara un motiv intemeiat, societatea Glonos Multicom SRL suportand astfel cheltuielile de transport si retur, isi va rezerva dreptul ca, la urmatoarea comanda a clientului respectiv, sa i se emita o factura proforma corespunzatoare comenzii inregistrate, pe care acesta o va achita in avans, ulterior urmand sa fie expediata comanda.

  

5. Retururi de produse

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos.

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:

Solicitare telefonica de retur la numarul +40-756-368-717 in urma careia veti primi un numar de retur (Numar RMA) si instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnare efectiva a produsului direct la showroomul ata-de-balotat sau prin curierat rapid – firma de curierat Fan Courier (tel: 021 9336), in ambele cazuri fiind obligatorie prezentarea Numarului AWB.

 

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Morami S.R.L..

- Produse ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Glonos Multicom S.R.L.

NOTA

In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea identica celei in care au fost primite (produsul sa fie nou si nefolosit), in ambalajul original si insotite documentele originale. Folosirea produselor, deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 

6. Renuntarea la cumparare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea identica celei in care a fost livrat (produsul nu trebuie sa fie folosit, trebuie sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) – daca produsul a fost deja folosit si are probleme tehnice nu ne aflam in situatia de renuntare la cumparare.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

In cazul clientilor care refuza ridicarea coletelor, fara un motiv intemeiat, societatea Glonos Multicom SRL. suportand astfel cheltuielile de transport si retur, isi va rezerva dreptul ca, la urmatoarea comanda a clientului respectiv, sa i se emita o factura proforma corespunzatoare comenzii inregistrate, pe care acesta o va achita in avans, ulterior urmand sa fie expediata comanda.

 

7. RECLAMATIE / SESIZARE

Formular reclamatie/sesizare

Nume:

Email:

Telefon:

Despre:

Comandamea

Livraregresita

Returprodus

Altele

Continut:

Recomandare: Pentru operativitate va rugam sa specificati toate detaliile relevante pentru cazul sesizat – de exemplu: numarul si data comenzii sau facturii, data expeditiei si numarul AWB (scrisoarea de expeditie), numele si codul produsului, etc.

 

8. Politica de confidentialitate

 Ata-de-balotat.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.